Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses lejlighed - Byhaven, 5854 Gislev

Økonomi *

Husleje

1.710,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
350,00 kr.
- Vand
120,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
5.130,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
27 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
fra d. 15. september 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lækker ungdomsbolig ledig

For at komme i betragtning til denne ungdomsbolig, skal man være under uddannelse (skole eller i lære)

Boligen
Afdelingen har både 1, 2 og 4 rums boliger. 2 rums boligen har fx seperat køkken, stue, badeværelse, entre og bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. I soveværelset er der indbyggede skabe. Fra stueetagen er der udgang til en lille terrasse.
Boligerne har desuden komfur og køleskab.
Byhaven består af boliger i tæt-lav bebyggelse i to plan, opført i 1990. Opvarmningen sker med naturgas. Byhaven ligger i en lille landsby i et hyggeligt lokalsamfund, hvorfra der er gode transportforbindelser. Der er desuden rig mulighed for at nyde de omliggende grønne områder.

Beboerne
Bebyggelsen er er velegnet for børnefamilier, og har en blandet beboersammensætning med børnefamilier, unge og ældre. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.

Indret dig som du vil
Du kan frit indrette dig som du vil og forbedrer du boligen kan du få op til 100.000 kr. i godtgørelse ved fraflytning. Læs mere om dine muligheder under ”ændre boligen” her på siden. Flere beboere har inddækket altan eller indrettet udestue.
Vedligeholdelse
Bebyggelsen er velvedligeholdt og en ejendomsfunktionær kommer hver uge og vedligeholder de grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.