Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses villa - Attemosevej, 2840 Holte

Økonomi *

Husleje

29.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
500,00 kr.
- El
700,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
88.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
251 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 40 måneder
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Velkommen til en af de mest attraktive adresser i Søllerød og til et helt vidunderligt hus, som knap er to år gammelt.

Her er tænkt over enhver detalje, lige fra de stilfulde fliser i det rummelige hall område til havens flotte sammensætning af planter og bede.

Villaen byder på to store plan, med hele 5 soveværelser, 3 badeværelser og et køkken/opholdsrum som forgrener sig udi en dejlig stue.

Ydermere findes et godt bryggers, to store terrasser, og oplagte detaljer til den større familie som loft, walk-in closet og meget andet.

For en lejer der ønsker det, er der rig mulighed for at inddele boligen til gæste/au-pair afdeling, og forældreafdeling med privat badeværelser (brus + badekar). Huset ligger omkranset af grønt, baghaven er praktisk talt en skov og grunden ligger praktisk talt tilbagetrukket fra vejen og derfor helt roligt. Jordvarme, Genvex luftcirkulation og et praktisk redskabsskur - denne villa er et absolut unikum for området, og udmærker sig ved sine indflytningsklare stand.

Fra adressen er der nærhed til Søllerød Købmanden, Vangeboskolen og daginstitution, som alt sammen er placeret under 650 meter væk.

Lidt længere fra boligen finder I Nærum Station, mens både Attemosen og Søllerød Naturpark ligeledes ligger tæt på.

Er man en outdoors type, vil man glæde sig over at man i baghaven kan gå direkte ud til Geel Skov hvor mountain bike ruterne og løbestier er til rådighed, gennem Søllerød Naturpark.

Hvis man har gøremål i indre by kan dette nås på omkring 20 minutters kørsel.

Søllerød – det idylliske liv i en gammel by med eget slot og kro, med michelin stjerne, samt nogle af Københavns bedste skove lige i baghaven med mountain bike spor (for både børn og voksne), oritiengsløbsbaner, heste og Søllerød Golfbane

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.