Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Bernstoffsgade, 1577 København V

Økonomi *

Husleje

29.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.380,00 kr.
- Vand
1.100,00 kr.
- El
500,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
88.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
178 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Lejeperiode
4 måneder
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Smuk og yderst moderne bolig i denne ejendom som har været igennem en gennemgående renovering i 2007 og nu fremstår lækker og indflytningsklar.

Med en planløsning som rummer to store og rummelige værelser, to flotte badeværelser, samt et eksklusivt køkken/alrum udi en opholdsstue er der kræset om detaljerne. Master bed room har direkte udgang til altan der vender stik øst og derfor giver god mulighed for at nyde varmen fra morgen/formiddag. Der hører et badeværelse til i umiddelbar forlængelse, som både rummer badekar og brus.

Lejlighedens lyse åbne køkken/alrum går i ét med den store stue hvorfra der er adgang til et større værelse med dobbeltdør ind til stuen.

Værelset kan bruges som kontor, soveværelse eller andet.

Ejendommen har elevator og der hører kælderrum med til boligen.

Tivoli, Hovedbanegården, cafeer, restauranter, kulturliv og Københavns pulserende liv ligger alt sammen i gå eller cykel afstand.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.