Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Roomie Søges!

Økonomi *

Husleje

3.756,00 kr.

Forbrug, heraf:
125,00 kr.
- Varme

ukendt

- Vand
75,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
3.756,00 kr.
- Depositum
10.346,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
8 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Vores tidligere roomie fraflytter sit værelse her i juni, da han starter nyt studie i København. Vi søger derfor en ny roomie, der har lyst til at flytte sammen med os!

Lejemålet er blandt de nye lejligheder bygget i Risskov ved Brassøvej. Lejligheden er i alt 90 m2, og det værelse som du kommer til at bo i, er på ca. 8 m2. Værelset har et dejligt stort vindue, og udover dette vender værelset mod nord, så der er ingen træls sol her i den varme sommer!

Du kommer til at bo i et lækkert område med en Rema1000 cirka 50 meter væk og en stor tagterrasse, og der medfølger opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine! DET FED

Angående forbrug forekommer der også et varierende beløb for EL og varme. Varmen betales hver 3. måned

Du kommer til at bo sammen med Martin og jeg.

Martin læser adgangskursus til maskiningeniør. Han er 22 år, og har boet i Århus i 2 år. Han er en frisk fyr som i fritiden træner fitness, og når der kobles af, er tv eller pc et godt match!

Lasse er 21 år og er i gang med at læse en HA på BSS. Lasse er flyttet til Århus i vinters og ligesom Martin, bruges fritiden på fitness, og ellers afkobler med tv eller pc.

Hvad forventer vi af dig? Jamen ikke særlig meget, vi er begge to forholdsvis nede på jorden, og er derfor ikke super kræsne. Vi ser dog selvfølgelig gerne at der hjælpes til med den almene rengøring i ny og næ.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.