Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Moderne delevenlig lejlighed på Odense Hav

Økonomi *

Husleje

8.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
500,00 kr.
- Varme
250,00 kr.
- Vand
250,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
24.000,00 kr.
- Depositum
24.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
62 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 31. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lækker lys delevenlig lejlighed med minimal spildplads og mange smarte og indbydende detaljer, er nu til leje i Promenadebyen på Odense Havn.

"Soldækket" er den 4. bygning i Promenadebyen i det attraktive havnemiljø på Odense Havn. Havnearealet byder bl. a. på Byens Ø med Nordatlantisk Hus med restaurant / café, fodboldfabrikken, beachvolley, havnebassin, "sandstrand" samt en masse andre spændende faciliteter. Promenadebyen bliver stille og roligt naturligt sammenbygget med Odense City via "Byens Bro" og lukningen af Thomas B. Thriges Gade "Fra Gade Til By". Odense Letbane vil, når den er færdig, transportere Odenses borgere rundt i byen. City Campus med dens mange studerende ligger placeret stort set på den anden side af vejen.

Fra lejligheden er der kort afstand til Odense Banegård & gågademiljøet med butikker og cafeer samt få minutter til alle dagligvarebutikkerne - skal man til Syddansk Universitet (SDU) og Odense Universitets Hospital (OUH) er der meget gode transportmuligheder. Er man til en gåtur i naturen eller en rask løbetur kan man gøre dette i skovene omkring Promenadebyen.

2 - 3 værelses lejlighed i størrelsen 62 m2 - med rummelig altan og med kig til både vand og by. Der er skønne lysindfald overalt og lejligheden er opført i et godt og gedigent materialevalg og har optimal planløsning. Lejligheden er udstyret med alt i hårde hvidevarer.

Cykelparkering i kælderen.

Lejligheden er klar til indflytning senest september 2019!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.