Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses ungdomsbolig - Moltrupvej, 6100 Haderslev

Økonomi *

Husleje

3.720,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
8.970,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
47 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
fra d. 15. januar 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL ERIK GRØN KOLLEGIET- Moderne ungdomsboliger centralt i Haderslev

Boligerne
- Hyggelige boliger til en attraktiv husleje De i alt 90 ungdomsboliger med ét eller to rum, fremstår lyse og indbydende. Køkkenet er enten placeret separat eller i entréen, som har rummelige faste garderobeskabe. Det lyse køkken er udstyret med køleskab, emhætte, komfur eller separat ovn og kogeplader. Stuen/soveværelset er dejligt lyst med bøgeparketgulv. Badeværelset har pænt gråt klinkegulve, hvide glasvævsvægge eller hvide flisevægge, brusebad og toilet. Uden for din bolig kan du skabe din egen lille oase med et cafébord og stole samt krukker.

Afdelingen- Et moderne kollegie Erik Grøn Kollegiet ligger i den nordvestlige del af Haderslev, i gåafstand fra bymidten. Kollegiet blev renoveret i 2005 og fik efterisolerede bygninger samt nye vinduer. Mellem bygningerne er der gangpartier i glas med et flot lysindfald. Vi har hyggelige grønne fællesområder med bordebænkesæt, hvor du kan sidde uforstyrret med lærebøgerne eller slappe af med vennerne. Derudover er der gode parkeringsforhold, fællesvaskeri og mulighed for at leje et kælderrum.

Nærområdet - Super central beliggenhed Du har alt inden for gå- eller cykelafstand; University College Syddanmark, dagligvare- og specialbutikker, idrætscenter, banker, caféer og meget mere. Der er busstoppested 150 m fra kollegiet, og du er kun ca. 1 km fra gågaden.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.