Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Stort stuehus med plads til heste ved Silkeborg

Økonomi *

Husleje

9.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
412 m²
Værelser
8 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
mindst 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I udkanten af Vinding, en mindre landsby med godt sammenhold beboerne imellem, få kilometer fra Bryrup og et kvarters kørsel fra Silkeborg, ligger dette store præsentable stuehus på hele 412 kvm.

Stuehusets fremtoning er herskabelig og charmerende med flotte detaljer der understøtter husets stil helt tilbage fra byggeåret i 1885. Huset er pænt vedligeholdt og har indenfor de seneste år bl.a. fået nyt tag, nye vinduer og en udvendig opmaling.

En stor trappe fører op til den charmerende hoveddør, der i farver og stil passer overens med hele husets stil. Denne fører til en flot hall med trægulve, stor loftshøjde, svungen trappe til 1. sal og en specielt og meget flot jerngelænder der fører til kældertrappen. Herfra er der ligeledes dobbeltdøre til den overdækkes veranda mod den store grønne have.

Herfra stor lys stue med tæppe i forbindelse med landligt køkken med bl.a. flot emhætte i kobber og god spiseplads. Fra hall´en en mindre fordelingsgang der fører til 2 værelser, hvoraf det ene er specielt stort, samt ældre men pænt badeværelser i mørkt træ med kar.

På 1. salen finder man en meget stor stue med flotte plankegulve og charmerende mørke spær. Her er flere karnapper med godt lysindfald og dobbeltdøre til smuk terrasse med udsigt over haven. Fra stuen en mindre gang til 2 gode værelser og et ældre mindre badeværelse med brus.

Kælderen i huset er med god loftshøjde og godkendt til beboelse. Der er udgang direkte til gårdspladsen, flere store gode værelser og endvidere et stort badeværelse, hvormed arealet vil være ideelt til f.eks. teenage-/hobbyafdeling eller lign. I kælderen findes også bryggers samt vaske-/tørrerum.

Til huset hører en stor garage med plads til både parkering og opbevaring mv.

Driftsbygninger, herunder stald med 3 hestebokse og brugsret over mark, til f.eks. hestehold, kan lejes for kr. 500 pr. mdr.

Huset opvarmes med halmfyr.

Der betales et varmebidrag på kr. 2.000 pr. mdr. for levering af halm til fyret. Halm leveres 1 gang årligt og lejer hjælper med bjærgning heraf.

Huset udlejes fra 1. oktober (evt. tidligere efter aftale) og ønskes udlejet for en længere periode.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.