Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses - Møgelgårdsvej, 8520 Lystrup

Økonomi *

Husleje

12.800,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.800,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
38.400,00 kr.
- Depositum
38.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
260 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn Lækker beboelsesejendom til leje snarest muligt.
Denne flotte ejendom er beliggende i Lystrup cirka 10 km fra Aarhus Centrum. Der er gode transportmuligheder fra lejemålet, eftersom Lystrup station ligger blot 500 meter fra ejendommen. I samme afstand findes også dagligvarebutikker. Endvidere er der er god tilgang til motorvejen. Lejemålet fremstår lyst med mange vinduespartier og består af 260 m2, som er fordelt på to plan. I stuen findes 3 værelser samt køkken, et bryggers og et lille toilet. 1. salen består af 3 værelser og et badeværelse med toilet.
Den månedlige leje er på kr. 12.800 og aconto varme på kr. 1.800 pr. måned. Vand afregnes direkte med værket.
Lejemålet indeholder følgende: Opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, fryser, komfur, emhætte, brandeovn, en carport med skur og tilhørende have.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.