Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Skodborg Engvej, 6630 Rødding

Økonomi *

Husleje

5.136,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Detaljer *

Størrelse
55 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL BOLIGSELSKABET KONGEÅEN
- Moderne boliger både ældre, familie og pleje

Boligerne- Moderne, lyse rum og dejlig have Hele boligen er renoveret i 2002/2003, hvor gasfyret, døre, vinduer, køkken samt badeværelse blev udskiftet. Dørtrin er fjernet, og der er ekstra brede karme. Du mødes af en lys entré med flisebelagt gulv og indbygget skabe. Soveværelset er lyst med indbygget skabe. Det pæne badeværelse har skydedøre og er rummeligt med god plads til komme rundt med en kørestol. Derudover er der plads til din vaskemaskine og kondenstørretumbler. Der er et dejligt lyst køkken med komfur med keramiske kogeplader, emhætte og køle-fryseskab. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, hvor du oplever glæden ved de lysgivende vinduer og udgangen til den overdækkede terrasse og den lille have. Der er depotrum tilknyttet boligen. Boligerne på Skodborg Engvej har desuden carport tilknyttet.
Forbrug Skodborg Engvej: Vand er inkluderet i huslejen. Varme og el afregnes direkte med forsyningsselskabet.

Afdelingen
-Boligselskabet Kongeåen I de hyggelige landsbyer Jels og Skodborg, 10 km fra Rødding bymidte samt henholdsvis 17 km og 7 km fra Vejen, tilbyder vi rækkehuse og lejligheder i lave etagebyggerier til både unge, ældre, enlige og familier. Boligerne er lyse og indbydende, og de fleste har egen have og terrasse eller altan. Der er skønne grønne fælles udearealer og der arrangeres løbende aktiviteter i Fælleshuset på Skodborg Søndergade 29, Skodborg, 6630 Rødding, som også kan lejes af alle beboere. Du er i gåafstand fra dagligvarebutikker, busstoppested, skole mv. Jels har desuden et aktivt kultur- og foreningsliv med roklub, søbad og golfklub ved Nedersø, Orion Planetariet, Vikingespil og meget mere.
Du er i skønne grønne omgivelser og tæt på indkøb m.m. Derudover er der mulighed for at leje en gæstelejlighed på Jarlsvej.
Nærområdet - Skøn natur Rækkehusene ligger i Jels og Skodborg i skøn natur - 10 km fra Rødding bymidte samt henholdsvis 17 km og 7 km fra Vejen. Du er i gåafstand til dagligvarebutikker, busstoppested, velfungerende skoler og daginstitutioner mv. Skodborg ligger kun ca. 5 minutters kørsel fra Vejen og nærmeste motorvejstilkørsel. I Jels er der et aktivt kultur- og foreningsliv med roklub, søbad og golfklub ved Nedersø, Orion Planetariet, Vikingespil og meget mere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.