Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses villa - Tulipanvej, 2720 Vanløse

Økonomi *

Husleje

25.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
2.000,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El
500,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
75.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
154 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Til familien eller andre som gerne vil brede sig, er her det oplagte hus i Vanløse.

Med tre soveværelser, to dejlige stuer, udestue og en skøn have, kan man få mange gode timer til at gå på de mange kvadratmeter.

Boligen rummer derudover to badeværelser, en god underetage med et funktionelt vaskerum og disponibelt rum og i alt findes to indgange til villaen. Huset har et godt bryggers, et skønt værksted til dem der ønsker det, karnap og fin stukkatur visse steder.

Er man til en have med bålplads, små hyggelige solkroge, cykelskur og mange andre gode muligheder skal huset her opleves.

Vi befinder os tæt på Frederiksberg, København og ikke langt fra motorvej, hvorfor der er rige muligheder for forbindelser til resten af byen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.