Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Arresøvej, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

10.000,00 kr.

Forbrug
225,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.000,00 kr.
- Depositum
30.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
86 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
RISSKOV ENGPARK

Skøn 3 værelses med 2 altaner

Denne skønne 3 værelses lejlighed ligger på 1. sal i det nye og særdeles attraktive Risskov Engpark.

Lejligheden er en lækker velindrettede 3 værelses lejlighed med entré samt lejlighedens badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Videre kommer man til den store lyse stue i åben forbindelse med det flotte køkken med alt i hårde hvidevarer. Fra entré er der adgang til boligens første værelse med fransk altan mod det grønne fællesareal. Fra stuen er der ligeledes adgang til boligens andet værelse. Her er adgang til altan samt walk-in closet eller opbevaringsrum. Der er gulvvarme i alle boligens rum.

Det store vinduesparti i stuen er udgang til boligens altan, der ligger i åben forbindelse til områdes skønne grønne fællesareal. Her er anlagt græs, fælles borde & bænke, og smuk beplantning med sti der giver rolige omgivelser.

Der er gratis parkering omkring bygningen og flere muligheder for cykelparkering. Der er kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture.

Til området har letbanen stoppested blot 2 minutters gang fra lejligheden, som giver transport ind til Århus C på kun 12 minutter.

Som indkøbsmulighed er Rema1000 beliggende ved indkørsel til det nye attraktive område.

Aconto vand: kr. 225,- El & varme afregnes direkte med forsyningsværkerne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.