Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Arresøvej, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

11.900,00 kr.

Forbrug
300,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.900,00 kr.
- Depositum
35.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
RISSKOV ENGPARK

4 værelses lejlighed med 2 altaner

Denne skønne 4 værelses lejlighed ligger på 3 sal med 2 altaner. Den ene med morgensol og den anden med aftensol.

Lejligheden er en lækker velindrettede 4 værelses lejlighed, hvor man bydes velkommen i entré med adgang til boligens 2 første værelser. Videre kommer man til den store lyse stue i åben forbindelse med det flotte køkken med alt i hårde hvidevarer. Fra stuen er der ligeledes adgang til boligens andet værelse. Her er walk-in closet eller opbevaringsrum. Der er gulvvarme i alle boligens rum. Det er også fra stuen at der er adgang til badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler samt 2 altaner.

Boligen ligger med kig mod det åbne område, med skønne grønne fællesarealer. Her er anlagt græs, fælles borde & bænke, og smuk beplantning med sti der giver rolige omgivelser.

Der er gratis parkering omkring bygningen og flere muligheder for cykelparkering. Der er kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture.

Til området har letbanen stoppested blot 2 minutters gang fra lejligheden, som giver transport ind til Århus C på kun 12 minutter.

Som indkøbsmulighed er Rema1000 beliggende ved indkørsel til det nye attraktive område.

Aconto vand: kr. 300,- El & varme afregnes direkte med forsyningsværkerne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.