Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Borresøvej, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

10.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.500,00 kr.
- Depositum
31.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
93 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
RISSKOV ENGPARK

Skøn værelses på 3. sal

De to ejendomme ligger i det nye boligområde, Risskov Engpark. Kun km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture.

Lejligheden er en dynamisk 3 værelses på 89 kvm. Her er gode lysforhold samt velindrettede rum, og boligen fremstår moderne og tidløs. Lejligheden har udgang til hyggelig altan. Bag ejendommen er der et dejligt gårdmiljø med en skøn fælles terrasse med plads til nærvær mellem beboerne.

Lejligheden er indrettet med køkken og stue i åben forbindelse, og flot hvidt køkken fra Svane med gode hårde hvidevarer. Der er 2 gode værelser hvor det ene er udstyret med skabsarrangement. Her er lækkert, rummeligt badeværelse. Lejligheden er med gulvvarme, og med et depotrum i lejligheden, hvilket kan fungere som fx. opbevaring eller walk-in-closet.

Der er gratis parkering omkring bygningen og flere muligheder for cykelparkering. Der er kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture.

Til området har letbanen stoppested blot 2 minutters gang fra lejligheden, som giver transport ind til Århus C på kun 12 minutter.

Som indkøbsmulighed er Rema1000 beliggende ved indkørsel til det nye attraktive område.

El, vand & varme afregnes direkte med forsyningsværkerne.

Lejligheden er indrettet med mulighed for, at flere studerende kan dele. Den er således til ethvert behov både for unge, ældre og børnefamilier.

Billeder kan være fra en anden lejlighed end den i annoncen nævnte.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.