Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses senior bolig i Valby

Økonomi *

Husleje

13.480,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
410,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.450,00 kr.
- Depositum
40.350,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
104 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Seniorbofællesskab med fokus på grønne fællesskab og livsglædeDrømmer du om at bo i en mindre bolig med mere plads til fællesskabet sammen med andre aktive plus 60-årige? Så er Kamelia Hus det rette valg for dig. PKA, Realdania og FB Gruppen har i 2019 opført et fantastisk seniorbofællesskab på Grøntorvet, Københavns grønneste bydel.

Bofællesskabet er for dig, der er fyldt 60 år og deler interessen for at spise sammen med andre aktive seniorer samt bo i grønne omgivelser tæt på byens mange muligheder. Kamelia Hus har 49 seniorboliger fordelt på single- og parboliger med åbne planløsninger. Alle beboerne har fri adgang til ejendommens mange fællesområder og faciliteter.

Bygningens fællesrum fungere som husets samlingspunkt. Her er der rig mulighed for, at fordybe sig i en god bog i biblioteket eller folde kreativiteten ud i hobbyrummet eller værkstedet. På den fælles tagterrasse kan der dyrkes grønt og nyde udsigten. Muligheder er mange – men alt sammen med afsæt i fællesskabet med de øvrige beboere. Som ny beboer i Kamelia Hus kan du derudover glæde dig over, at Københavns mange oplevelser og tilbud kan nås indenfor kort afstand. Velkommen til!

Bemærk

Aconto er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.