Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Vimmerbyvej, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

9.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
28.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
117 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nyopført lejlighed med stort køkken-alrum og tre gode værelser

Funktionelt bryggers Lejligheden er indrettet med et stort bryggers, der også fungerer som lejlighedens entré. Det er praktisk indrettet med klinker på gulvene, bordplads, håndvask, vaskemaskine og tørretumbler samt skabsplads. Her er god plads til overtøj og sko samt eventuelt vasketøj. Fra bryggerset er der adgang til lejlighedens badeværelse, hvor der også er indbygget skabsplads.

Gennemtænkt planløsning Lejligheden er indrettet med ét soveværelse og to regulære værelser. I det rummelige soveværelse har god plads til opbevaring i de fire faste skabe. De to værelser er indrettet med fast skab, og er ideelle til indretning af børneværelse, kontor eller gæsteværelse. Soveværelset og de to værelser befinder sig i hver sin ende af lejligheden, så du kan separere forældreafdelingen fra børneafdelingen. I lejligheden får du en skønt køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er velindrettet med god skabsplads og mulighed for at børn eller gæster kan følge med i madlavningen. I stuen er der plads til den store familie eller mange gæster, da her både er plads til et stort spisebord samt sofaarrangement. I stuen er der et pragtfuldt lysindfald fra de store vinduer og her er udgang til trapperepos, som du kan indrette med et havesæt og dermed bruge som altan.

Generelt om boligerne på Vimmerbyvej Alle boligerne er lyse og indbydende med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Ventilationsanlæg er installeret i hver bolig, hvilket giver er godt indeklima. Gulvvarme i alle rum giver en stabil varme. Vand og varme afregnes direkte til Silkeborg Forsyning. Der er installeret fibernet i ejendommen. Husdyr er tilladt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.