Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Vimmerbyvej, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

ukendt

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
135 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stor lejlighed med plads til hele familien

Gennemlyst køkken-alrum i åben forbindelse med stuen I midten af lejligheden har du et køkken-alrum, hvor der er god plads til både spisebord og sofaarrangement til hele familien. Køkkenet er indrettet så hele familien samles om madlavningen. Her er lyst og indbydende med store vinduespartier og god plads.

Fire store værelser Lejligheden har fire store værelser med faste skabe. Værelserne er fordelt, så to værelser ligger med adgang fra bryggerset, mens de ørige to har adgang via køkken-alrummet.

Funktionelt bryggers Lejligheden har et stort bryggers, hvor der er mulighed for at klare vasketøjet. Her er nemlig vaskemaskine og tørretumbler, håndvask og plads til opbevaring af overtøj.

Mulighed for at sidde ude Denne lejlighedstype findes både på 1. sal og i stueplan. På 1. sal er der trapperepos, du kan bruge som altan, og i stueplanslejlighederne er der terrasse bag boligen.

Generelt om boligerne på Vimmerbyvej Alle boligerne er lyse og indbydende med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Ventilationsanlæg er installeret i hver bolig, hvilket giver er godt indeklima. Gulvvarme i alle rum giver en stabil varme. Vand og varme afregnes direkte til Silkeborg Forsyning. Der er installeret fibernet i ejendommen. Husdyr er tilladt.

Besked om nye lejeboliger i Silkeborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Silkeborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.