Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses rækkehus - Vimmerbyvej, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

10.600,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
31.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse

ukendt

Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
DEJLIGT KØKKEN-ALRUM
Centralt i huset er det gennemlyste køkken-alrum, med store vinduespartier og udgang til terrasse både foran og bag rækkehuset.
Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, så du kan klare madlavningen og samtidig følge med i familiens øvrige aktiviteter.

OPLAGT FORÆLDREAFDELING
Husets tre værelser har alle faste skabe. De er fordelt med en oplagt forældreafdeling, hvor det største værelse er placeret i husets ene ende lige ved siden af badeværelset, mens de øvrige to værelser ligger side om side i husets anden ende.

STORT BRYGGERS MED VASK
Rækkehuset har et rummeligt bryggers med plads til både garderobe og tøjvask. Til sidstnævnte er der både vaskemaskine og tørretumbler samt en håndvask.

TERRASSE OG CARPORT
Der er flisebelagt terrasse både foran og bag ved huset samt et lille græsareal. Derudover er der et lille skur, hvor der plads til et par cykler eller havemøbler.
Med denne lejebolig får I også egen carport til bilen, og har I to biler, er der også plads til at parkere den anden bil foran huset.

GENERELT OM BOLIGERNE PÅ VIMMERBYVEJ
Alle boligerne er lyse og indbydende med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter.
På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.
Ventilationsanlæg er installeret i hver bolig, hvilket giver er godt indeklima.
Gulvvarme i alle rum giver en stabil varme. Vand og varme afregnes direkte til Silkeborg Forsyning.
Der er installeret fibernet i ejendommen.
Husdyr er tilladt.

Se samlet brochure: Vimmerbyvej

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.