Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses rækkehus - Vimmerbyvej, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

10.600,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
31.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse

ukendt

Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Gennemført rækkehus med en god planløsning

Praktisk bryggers og regulære værelser Når du træder ind i rækkehuset, kommer du direkte ind i husets bryggers. Her er god plads til overtøj, og klinkerne på gulvene er lette at rengøre. I bryggerset er der god bordplads samt håndvask og skabsplads. Husets badeværelse finder du ved siden af bryggerset. I badeværelset har du skabsplads og mulighed for at indrette med f.eks. en bænk eller skænk for at give ekstra opbevaringsplads. Huset indeholder i alt tre værelser. Soveværelset ligger i modsatte ende af de to øvrige værelser, så det er muligt at indrette en separat forældreafdeling.

Stort køkken-alrum i åben forbindelse med stuen I det velindrettede køkken er der god plads til gastronomiske udfoldelser. Her er også mulighed for at børn eller gæster kan følge med i madlavningen. I forlængelse er køkkenet er der plads til et stort spisearrangement, hvor der er plads til den store familie eller mange gæster. Ved siden af spisepladsen er der plads til et hyggeligt sofaarrangement. I stuen er der loft til kip og et skønt lysindfald fra husets store vinduespartier. Fra stuen er der udgang til terrassen bag huset, så det er nemt at komme ud med madvarer til grillen eller holde øje med børnene fra både køkken og stue.

Udemiljø Foran huset har du egen carport, terrasse og skur som er oplagt til opbevaring, værksted eller cykler. Bag huset har du yderligere en terrasse og en mindre græsplæne. Her er lagt op til mange hyggelige stunder hele året rundt.

Generelt om boligerne på Vimmerbyvej Alle boligerne er lyse og indbydende med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Ventilationsanlæg er installeret i hver bolig, hvilket giver er godt indeklima. Gulvvarme i alle rum giver en stabil varme. Vand og varme afregnes direkte til Silkeborg Forsyning. Der er installeret fibernet i ejendommen. Husdyr er tilladt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.