Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Kongevejen, 3490 Kvistgård

Økonomi *

Husleje

11.900,00 kr.

Forbrug
1.250,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.900,00 kr.
- Depositum
35.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
116 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skønt rækkehus med egen terrasse/have

Skønt rækkehus med egen terrasse/have

Som en del af et nyere byggeri på Kongevejen i Kvistgård findes dette skønne rækkehus i 2 plan. Boligen består af en entré med indbyggede skabe, adgang til bryggers samt pænt toilet og depotrum. Lyst åbent køkken/alrum med plads til både ophold og spiseplads. Fra stuen er der adgang til sydvendt terrasse/have. På 1. sal findes lejlighedens 3 værelser med loft til kip samt et stort badeværelse. Området byder på fantastisk natur. Lejligheden ligger tæt på både indkøb og Rudolf Steiner Skolen. Gode transportmuligheder både via offentlig transport samt adgang til motorvej.

OBS! Der gøres opmærksom på, at billeder tilknyttet denne bolig er taget fra et lignende rækkehuse - ændringer kan derfor forekomme.

Husdyr er ikke tilladt.

Lejligheden er klar til overtagelse efter aftale.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.