Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Østergade, 9800 Hjørring

Økonomi *

Husleje

4.879,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand
350,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
14.637,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
89 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Beliggende centralt med udsigt over gågaden i Hjørring. Lejligheden er på 89 m2 og rummer fordelingsgang med fast skab samt adgang til badeværelse med brus, et lyst værelse samt det store køkkenalrum med mulighed for både spiseplads og sofaarrangement. Fra køkkenalrummet er der adgang til værelse med udgang til vestvendt altan. Der er sydvendt fransk altan med udsigt ud over Brinck Seidelinsgade og Østergade i stuen, som er i åben forbindelse med køkkenet.

Der er trægulve overalt i lejligheden undtagen i køkkenet og badeværelset, hvor der er linoleum på gulvene. Der er tillige adgang til fælles vaskeri i kælderen samt fælles cykelskur og mulighed for parkering i gården.

El afregnes direkte til Energi Nord.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.