Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed i Sorø

Økonomi *

Husleje

9.859,04 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
808,33 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.849,04 kr.
- Depositum
29.547,12 kr.

Detaljer *

Størrelse
113 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Klosterhaven er centralt beliggende i den gamle bydel mellem Sorø Akademi, torvet og det fredede naturområde Flommen. Ejendommen ligger i den gamle klosterhave, der har en smuk natur med mange gamle træer.

Bebyggelsen er opført i stil med de eksisterende købstadsbygninger med ”Sorø-gul” facade, rødt tegltag og hvide vinduer. Bebyggelsens fællesareal grænser op mod Filosofigangen og Flommen, hvor der er direkte adgang til skovene ved Sorø Akademi.

Bemærk

Aconto er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.