Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Borgmestervangen, 2200 København N

Økonomi *

Husleje

18.950,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
800,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
18.950,00 kr.
- Depositum
56.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
115 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen

Nordbro er dit hjem, fordi du vil fællesskabet. Også med folk, der ikke er som dig. Fordi du er nysgerrig. Skuer udad. Når du bor i Nordbro, så er hele verden tæt på og inden for rækkevidde. Det er nemlig her, vi bygger bro.

Nordbro består af seks punkthuse på op til fem etager samt et smukt, karakterfuldt tårn med 29 etagers boliger. De forskellige huse bindes sammen af en grøn og hyggelig taghave, hvor alle Nordbros beboere kan komme hinanden ved og nyde udelivet. Det er også fra taghaven, der er adgang til fælleshuset og baren Brobar.

Nordbros karakterfulde tårn er ca. 100 meter højt. På 30. etage finder du et helt nyt byrum med en ganske unik udsigt ud over København. Her kan du lade blikket vandre mod horisonten til alle sider. Udsigtsposten bliver offentligt tilgængelig – til glæde for alle københavnere og besøgende.

Lejlighederne

Lejlighederne er til dig, der vil samle familiens generationer under ét tag eller vil dele hverdagen med dine bedste venner i et bofællesskab – og have udsigt over hele København. Tårnlejlighederne ligger på 10. - 28. sal og har 2 - 4 værelser.

I Nordbro kan du trives og have hjemme, ligegyldigt hvor i livet du er – om du er studerende, kræver plads til familien eller noget helt tredje. Det er grundlaget for det gode naboskab. Tårnlejlighederne er gennemtænkt ned til mindste detalje - det er vigtigt, når hverdagen skal gå op i en højere enhed.

De er indrettet med smukke gulve og moderne elementer i køkken og badeværelse. I nogle lejligheder er køkkenet lyst og neutralt, mens det i andre er holdt i mørkere elementer og et mere maskulint formsprog.

Området

Nordbro er en direkte oversættelse af Nørrebro. Navnet hylder en levende bydel, der altid inspirerer resten af København med sit udsyn, mod og åbenhed.

Nørrebro er en af de mest folkerige bydele i hovedstaden. Med masser af kulør og et multietnisk islæt ligger Nørrebro kun få minutter fra centrum af København. I løbet af de seneste årtier har Nørrebro udviklet sig til en af Københavns hotteste bydele med et varieret kulturliv med mange caféer, tøjbutikker og restauranter.

Energimærke

Byggeriet er projekteret efter BR10 – Lavenergiklasse 2015 (LE2015), hvorfor der forventes et energimærke A2015. Endelig energimærkerapport vil blive udarbejdet i forbindelse med bygningens ibrugtagning.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.