Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses - Pilekæret, 2800 Kongens Lyngby

Økonomi *

Husleje

19.990,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
2.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
208 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Der er rigeligt med plads til børnefamilien i denne charmerende ejendom i Holte. Med hele fire værelser og to badeværelser fordelt på de mange gode kvadratmeter er der rum til teenageliv og familiesamvær.

”Flot villa i dejligt område

Villaen i halvandet plan er løbende moderniseret, så alt fremtræder i fin stand. Alle istandsættelser er desuden udført med respekt for husets oprindelige stil og islæt, hvorfor I træder indenfor i et funktionelt hjem med masser af sjæl.

Fra entréen føres I rundt i huset, og det er blandt andet herfra, at trappeopsatsen leder til førstesalen. Forbliver I på stueplan, kan I på venstre hånd fortsætte ind i den første af to smukke stuer en suite, der er prydet af et elegant sildebensparketgulv i egetræ. Lyset vælter tilmed ind gennem de hvide dannebrogsvinduer, og rummeligheden giver jer rig mulighed for at invitere til adskillige, herlige arrangementer.

I den bagerste stue passerer I et værelse, før I når den intet mindre end forrygende udestue, som byder på panoramaudkig over haven. I den anden ende af hjemmet udfolder køkken-alrummet sig, hvor hverdagskokken får glæde af en køkkenø, et gaskomfur, et amerikanerkøleskab og et godt arbejdslys takket være de to ovenlysvinduer. Her er snildt plads til hverdagens hurtige måltider i selskab med familien, og så er der udgang til haven samt forbindelse til bryggerset.

Planet afrundes af et badeværelse, hvilket også førstesalen gemmer på. Foruden dette finder I under skråvæggene tre værelser, hvoraf to har godt med opbevaringsplads. Udenfor er den komplet ugenerede og solrige have indrettet med flere læ-kroge samt en kombineret stenovn og grill, så det er bare at klargøre snobrødsdejen og bøfferne.

I kommer til at bo med en udpræget nærhed til flotte, naturrige omgivelser, såsom Søllerød Naturpark. Derudover når I busforbindelser, indkøbsmuligheder og daginstitutionen Tusindbenshuset i gåafstand.”

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.