Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Jernbanegade, 6000 Kolding

Økonomi *

Husleje

8.300,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
900,00 kr.
- Vand
900,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
24.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
110 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Lejeperiode
1 år - 5 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Fantastisk lækker fuldstændig nyistandsat lejelighed i hjertet af Kolding kommer nu til udlejning. Sublimt materialevalg med granitbordplader i køkken, helt nye hvidevarer overalt samt amerikanerkøleskab med specialfrys til isterninger. Lejligheden består af dejligt stort køkken alrum og stor stue med dejligt lysindfald, 2 værelser hvoraf masterbedroom er med stort indbygningsskab, nydeligt flisebelagt storbryggeres og særskilt rum til opbevaring eller viktualierum/evt. andet, Meget højt til loftet i herskabsstil så lejligheden virker meget stor.

Bad og toilet er det nyeste nye med stor brusehoved, væghængt toilet og ekstra kraftig terrasso bordplade. Mulighed for langtidsleje.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.