Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nu udlejes denne smukke og særdeles velholdte og velindrettede villa i Hasseris.

Økonomi *

Husleje

13.800,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.500,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.800,00 kr.
- Depositum
41.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
172 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
På en stille vej i det attraktive Indre Hasseris finder vi denne unikke og yderst betagende villa med en ideel placering på grunden. Fra alle boligens vinduer har man en flot udsigt ud over grøn natur eller over områdets andre prominente villaer. Boligen fremstår i særdeles god stand, og tillige gennemtænkt og moderne i sin indretning, idet ejendommen er gennemgribende moderniseret.

Boligen fremstår indflytningsklar og lys med minimum behov for løbende vedligehold. Billederne taler for sig selv, og den smukke bolig er bestemt et sted, som man vil være stolt af at bo. Alle rummene har et helt igennem fantastisk og yderst betagende lysindfald, som skabes via den gennemførte stil med store vinduespartier. Indretningen er moderne og funktionel med stor opholds afdeling/multirum i stueplan med Dinesen plankegulve, hertil lækkert køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Der er desuden en præsentabel entre med adgang til toilet og bryggers. En del af stueetagen kan godkendes til erhverv. Førstesalen indeholder en god værelses afdeling bestående af hele tre charmerende værelser, det ene med hems, med unikke detaljer og masser af skabsplads samt et lækkert badeværelse. Der er desuden gulvvarme i alle flisebelagte rum i huset.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.