Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nu udlejes denne klassiske og charmerende villa i Indre Hasseris

Økonomi *

Husleje

13.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.500,00 kr.
- Depositum
40.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
167 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne fantastisk velbeliggende bolig er opført i 1967. Villaen indeholder 5 værelser, et køkken og to badeværelser fordelt på 167 m2.Villaen er i ét plan og har en smuk stedsegrøn have, som er let at holde og samtidigt er ugeneret, sydvendt og har flere gode solkroge.

INDRETNING: Boligen fremstår i god stand, og tillige gennemtænkt og moderne i sin indretning.Boligen fremstår indflytningsklar og lys med minimum behov for løbende vedligehold. Indretningen er funktionel med stor stue og spiseplads med flotte sildebens-parket gulve i egetræ, hertil ældre men yderst funktionelt køkken. Der er desuden en præsentabel entre med adgang til toilet og bad. Ejendommen har hele tre charmerende værelser.


OMRÅDET: Hasseris er en smuk, harmonisk og meget grøn bydel. Området er fyldt med flotte huse og bebyggelser, der afspejler gode bygge- og håndværkstraditioner. Hasseris er historien om den lille landsby udenfor Aalborg som voksede sammen med byen og blev kendt som den grønne oase midt i byen. Her findes i dag byens smukkeste og mest spændende ejendomme, mange af dem arkitekttegnede af byens gamle, stolte sønner. Området er byens smørhul – Aalborgs liebhaver bydel. I området omkring boligen findes alt, man kunne tænkes at have brug for. Her kan nævnes mange varierede indkøbsmuligheder, to gymnasier, to folkeskoler og en privatskole samt børnehaver. Den naturskønne Mølleparken ligger desuden kun 500 meter fra hoveddøren ligesom der er kort afstand til lystbådehavnen og friluftsbadet.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.