Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Særdeles præsentabel UDSIGTSVILLA i Hasseris UDLEJES

Økonomi *

Husleje

19.750,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
19.750,00 kr.
- Depositum
39.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
197 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nu udlejes denne smukke og særdeles velholdte og velindrettede villa på én afHasseris´s allerbedste adresser – nemlig i det eftertragtede kvartér i Hasseris op ad bakken mod Aalborgtårnet hvor byens bedste udsigtsvillaer er placeret.

BOLIGEN: Boligen fremstår i særdeles god stand, og tillige gennemtænkt og moderne i sin indretning, idet ejendommen er gennemgribende moderniseret og tilbygget i væsentlig grad i 2011 i forbindelse med tidligere ejers køb af ejendommen. Boligen fremstår indflytningsklar med minimum behov for løbende vedligehold og endvidere skønne terrasser huset rundt. Haven kræver også meget lidt indsats fra lejer, så en ejendom der passer godt til de travle forretningsfolk, og til dem der holder af at bruge ferierne væk fra byen evt i sommerhuset eller i sydens sol. For huset og haven passer stort set sig selv… Indretningen passer til et bredt behov og selv underetagen/kælderen fremstår i en rigtig god kvalitet. Her forefindes absolut gode disponible rum, som lejer kan anvende til de formål man finder bedst. Endvidere byder ejendommen på en skøn DOBBELTGARAGE under huset med elport. Så man kan gå absolut tørskoet og lun fra bilen og direkte op i huset. Huset er opdelt af mellembygning helt i glas, som giver et unikt lys i boligen og fordeler rummene praktisk mellem den oprindelige og den nye del i huset. I stueplan byder vi på stor opholdsstue samt spisestue/alrum – køkkenet kan evt sammenlægges med spisestuen. Endvidere er der på alle 3 plan toilet – dog er der kun bademulighed i underetagen og på 1. sal. 1. salen er indrettet som udsigtstue/dagligstue og forældre-afdeling med eget badeværelse samt plads til eksklusivt kontormiljø.

Før indflytning indbetales der 59.250,00 kr. Dette beløb dækker depositum der svarer til 3 måneders leje samt første måneds husleje. Lejer betaler selv for alt forbrug i huset, og vil skulle afregne direkte til forsynings virksomhederne. Såfremt lejer har behov for det, kan udlejer evt være behjælpelig med pasningsordning af udenoms- og havearealer. Dette mod yderligere betaling efter nærmere aftale

Besked om nye lejeboliger i Aalborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Aalborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.