Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses - Kayerødsgade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

6.700,00 kr.

Forbrug
500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
20.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
65 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lækker totalrenoveret 2-værelses lejlighed beliggende centralt i Aalborg C.

Lejligheden er beliggende på Kayerødsgade i Aalborg C. Lejligheden ligger i tæt på Aalborgs gågader, med pulserende café- og shopping miljø. Lejligheden ligger ligeledes tæt på diverse handlemuligheder, samt det grønne område ved Karolinelunden.

Hele ejendommen, inklusiv denne lejlighed, er netop igang med en totalronovering, og står klar til indflytning 1. september 2019.

Lejligheden har derfor helt nyt badeværelse og køkken, med opvaskemaskine, indbygningsovn, keramiske kogeplader, samt en emhætte og køle-fryseskab. Yderligere har lejligheden en stue og et værelse. Bemærk!
Husdyr er ikke tilladt.

Besked om nye lejeboliger i Aalborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Aalborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.