Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses ungdomsbolig - Fuglsøsvinget, 7900 Nykøbing Mors

Økonomi *

Husleje

2.376,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
5.631,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
34 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL FUGLSØPARKEN- Velholdte boliger i Nykøbing Mors

Afdelingen- En by i byenEn kilometer nordvest for Nykøbing Mors by finder du Fuglsøparken. Med naturen lige udenfor døren ligger 153 familie- og ungdomsboliger i varierende størrelser. De røde bygninger i to etager, er opført i årene 1984 til 1988. Fem ungdomsboliger på Fuglsøsvinget er i ét plan, opført i 1950’erne og renoveret i 1989. En stor del af boligerne har egne haver, men fritiden kan også nydes på petanquebanen eller på legepladsen med tilhørende svævebane, som sagtens kan holde til de voksne også. Desuden findes stort grønt areal med sø lige op ad Fuglsøparken. Ud over fælleslokaler er der gæsteværelser, hvor man kan have fjerntboende besøgende til at overnatte.

Nærområdet- Øen der har det heleTilbage i 1200-tallet fik de første beboere øjnene op for Nykøbing Mors. I dag huser byen omkring 9000 sjæle, og er stadig hjemsted for et veludviklet handelsliv. Vender man næsen lidt mod øst finder man Ørodde, et område med både plantage, sportsanlæg og den skønneste badestrand – Østerstrand. Skal det gå vildt for sig, så er der aktiviteter for alle aldre i Jesperhus Feriepark. Der findes både skoler og daginstitutioner i nærheden af Fuglsøparken.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.