Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Montagehalsvej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

11.995,00 kr.

Forbrug
800,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.995,00 kr.
- Depositum
35.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
75 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Moderne lejlighed med skøn altan!

Moderne lejlighed med skøn altan!

Denne bolig indeholder en god entré med hattehylde. Fra entréen er der indgang til boligens badeværelse, der er indrettet i et stilrent design med tilhørende vaskemaskine og tørretumbler. Fra entréen er der også indgang til boligens 2 rummelige værelser. Videre kommer man til boligens køkken-alrum, hvor der både er plads til spiseområde og sofa-arrangement. Køkkenet er i hvide materialer og alt i hårde hvidevarer hører med til lejligheden. Fra køkken-alrummet er der udgang til boligens sydvest vendte altan.

I hele lejligheden er der gulvvarme.

Bygningen er beliggende i det nyrenoverede område tæt ved Valby station, og har fået navnet ¨Montagehuset¨. Her er både skole, indkøb og offentlig transport inden for få hundrede meters afstand. Gårdarealet af aflukket fra de store veje, hvilket skaber et hyggeligt og yderst børnevenligt område, uden at komme for langt væk fra byen.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelse.

eller mail:

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.