Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Vibevej, 9900 Frederikshavn

Økonomi *

Husleje

4.100,00 kr.

Forbrug
750,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
12.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
72 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Fin 3 værelses lejlighed inkl. stue på 72 m2 centralt i byen, beliggende ved Føtex, gågaden og ikke langt fra Handelsskolen og Gymnasiet.

Lejligheden indeholder: Lys entré med klinkegulv, indbyggede skabe samt god plads til overtøj og fodtøj. Mindre køkken med gode skabe, vask, køle/fryse skab, komfur med ovn samt emhætte. Lille badeværelse med toilet og bruser. God stor stue med trægulve og gode vinduer der giver et godt lys i stuen. Fra stuen er der adgang til et lille værelse som f.eks. kan bruges til børneværelse eller kontor. Der er fint soveværelse med vindue ud til fællesområdet. Der er vaskekælder med polet system, og mulighed at at tørre tøj udendørs eller i kælderen. Der er mulighed for parkering ved ejendommen og mulighed for leje af garage.

Ét mindre husdyr tilladt (max 5 kg)

Husleje:
Husleje pr. md. kr. 4.100,-
A conto varme og vand pr. md. kr. 750,-

I alt pr. md. kr. 4.850,-

A conto beløb er beregnet ud fra tidligere lejeres forbrug og er kun vejledende. Dertil kommer udgift til el, TV og internet hvor afregning sker direkte til forsyningen.

Depositum:
3 x husleje kr. 12.300,-
Første md. husleje kr. 4.850,-

Depositum inkl. første måneds husleje i alt kr. 17.150,-

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.