Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Østergade, 6700 Esbjerg

Økonomi *

Husleje

6.650,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
6.650,00 kr.
- Depositum
19.950,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
76 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
* 3 måneder gratis husleje*
Flot 2 værelses lejlighed i centrum af Esbjerg. Med denne beliggenhed kan det næsten ikke blive mere centralt i Esbjerg.
Ejendommen, som er en hjørneejendom, er beliggende på Jernbanegade og Danmarksgade. Det hyggelige butiks- og caféliv i Kongensgade og på torvet er inden for kort afstand.
Lejligheden, der er beliggende på 2 sal, er en god to værelses lejlighed på 76 kvadratmeter, der fordeler sig over stue og værelse, et badeværelse og et køkken. Køkken og bad er af nyere stand.
Der hører et fælles gårdareal med til ejendommen.
OBS: Billeder fra et lignende lejemål.

Besked om nye lejeboliger i Esbjerg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Esbjerg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.