Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Kirkegade, 8722 Hedensted

Økonomi *

Husleje

9.261,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
110 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Du får en lejlighed, der er centralt beliggende med gåafstand til bytorvet, togstation, skole, børnehave etc. og samtidig ikke langt fra E45.

Lejligheden er på 110 m² og indeholder et lækkert lyst køkken fra Svane med hårde hvidevarer og mulighed for installation af egen opvaskemaskine. I åben forbindelse med køkkenet, finder du en stor lys stue med udgang til altan.
Ligeledes indeholder lejligheden to flotte badeværelser med skabs arrangement, hvoraf det er muligt at installere vaskesøjle på det ene badeværelse. Der er lyse trælignende gulve i køkken, stue og på alle værelser samt klinkegulve i entré og på badeværelser.

Vi gør opmærksomme på, at billeder er vejledende.

Antenne / Internet
Lejer bestiller- og afregner direkte til den ønskede udbyder/leverandør. Kjærgaard Nettet og Hedensted Antenneforening er blandt mulige udbydere.
Der må ikke opsættes parabol.

Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Forbrugsudgifter
El og varme (varmepumpe luft til vand) og solcelleanlæg afregnes til NRGi.
Vand/spildevand afregnes til E-Bolig A/S og Hedensted Vandværk.

Depositum svarer til 3 måneders husleje.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.