Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Gammel Kongevej, 1610 København V

Økonomi *

Husleje

15.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
780,00 kr.
- Vand
200,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.000,00 kr.
- Depositum
45.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
90 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området

Lejligheden er beliggende i skønt område tæt ved cafeer, teater, Søerne, biograf, indkøbsmuligheder mm. Meget central placering med kun 2 min. gang til Vesterport S-station, diverse busser uden for døren og nem adgang til diverse motorvejsnet. Elsker du, at bo centralt er denne lejlighed helt sikkert noget for dig. Gl. Kongevej er en velkendt adresse i København. Med offentlig transport, grønne områder, alle former for indkøb og mulighed for parkering ude foran ejendommen, kan det næsten ikke blive bedre.

Lejligheden

Flot lejlighed beliggende på 5. sal med en smuk udsigt over højhusene. Lys 3 værelses lejlighed som indeholder: Entre, 2 soveværelser, badeværelse med brus. Stort køkken/alrum i forbindelse med stor stue med plads til både spiseplads og sofaarrangement.

OBS. Lejligheden er desværre ikke delevenlig!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.