Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Højtoftevej, 7700 Thisted

Økonomi *

Husleje

6.793,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
13.150,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
115 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Havrevej/Højtoftevej er placeret tæt på uddannelsesinstitutioner med boliger i mange forskellige størrelser og til fornuftige priser.

Afdelingen ligger i Thisted ca. 1 km. fra centrum og ligger centralt i forhold til offentlig transport, skole, hal, sygehus og indkøbsmuligheder. Tæt ved fjord og skov og med ca. 20 km. til Vesterhavet.

Afdelingen består af lejligheder (kun Havrevej) og rækkehuse (kun Højtoftevej).

Der er et vaskeri, stort beboerhus og 25 garager i afdelingen.

Afdelingen er opført i 1973 og består af 2- og 3-vær. lejligheder og 4-vær. rækkehuse.

I boligerne er der køle-/fryseskab, komfur, emhætte og faste klædeskabe. I nogle af boligerne er der indsat nyt køkken. Til hver bolig hører terrasse, have eller stor altan.
A conto-varme og vand betales sammen med huslejen.

Stofa fællesantenne betales direkte til leverandøren.

Det er tilladt at holde 1 hund i afdelingen, ikke katte.

Afdelingen er en meget social afdeling. Der er aktiviteter i gildesalen omkring højtider, f.eks. fastelavn, foredrag, sommerfest eller bare fest, børnediskotek bl.a. til Halloween.

Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Afdelingen er tilmeldt Stofa. udlejer meddeler besked om ind- og udflytning. Man er dog ikke forpligtet til at være medlem af Stofa. Man skal dog selv henvende sig til Stofa for at melde sig ud. I de første 30 dage fra den kontraktmæssige indflytningsdato er det gratis at framelde sig eller skifte pakke. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Det er kun tilladt at holde 1 hund. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.