Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Brassøvej, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

11.100,00 kr.

Forbrug
250,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.100,00 kr.
- Depositum
33.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
91 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
RISSKOV ENGPARK

Stor 3 værelses på 4. sal med 2 altaner

Vi har nu muligheden for at udbyde denne skønne og lyse 3 værelses lejlighed på 3. sal til leje. Boligen er en gennemgående på 91 kvm. og har en gode altaner på begge sider med sol fra morgen til aften.

Man bydes velkommen i en rummelig entré med plads til fod- og overtøj. Hernæst lejlighedens køkken og stue i åben forbindelse, med hvide køkkenelementer inkl. gode hårde hvidevarer. Her er lækkert og rummeligt badeværelse, med vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden har et depotrum hvilket kan fungere som fx. opbevaring eller walk-in-closet. Til boligen er der 2 værelser hvori der er god skabsplads og udgang til terrasse.

Der er elevator i ejendommen med adgang til solrig fælles tagterrasse. Her er skønt og dejlig udsigt!

Området: Særdeles attraktiv beliggenhed i det populære Risskov, kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture. Bag ejendommen er der et dejligt gårdmiljø med en skøn fælles terrasse med plads til nærvær mellem beboerne. Her er også etableret lejeplads til de helt små. Der er gratis parkering omkring bygningerne og flere muligheder for cykelparkering.

Her er gode busforbindelser, og trinbrættet til letbanen ligger kun 300 meter fra ejendommen, så det nu er muligt at stå midt i Smilets By efter blot 10 min. Letbanen giver også nem adgang til Universitetet og det nye, store supersygehus i Skejby.

Rema1000 er ved indkørsel til området, så indkøb kan foretages indenfor gåafstand på få minutter. Lejligheden er indrettet med mulighed for, at flere studerende kan dele. Den er således til ethvert behov både for unge, ældre og børnefamilier.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.