Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Esperance Alle, 2920 Charlottenlund

Økonomi *

Husleje

25.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.170,00 kr.
- Vand
330,00 kr.
- El
400,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
75.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
95 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Vidunderlig lejlighed, som netop har gennemgået en gennemgribende renovering.

Der er ikke sparet på hverken materialer, farver, eller idéer i denne skønne bolig som derfor fremstår lækker og indflytningsklar.

Alt fra håndskårne lister, de mange vidunderlige lyskilder til det praktiske og pæne køkken er gennemtænkt til mindste detalje.

Boligen rummer to store soveværelser, en meget rummelig stue med spiseplads, en større karnap (kan bruges som kontor) og ikke mindst funktionelle detaljer som overdækket altan, garderobe og fransk altan.

Vi befinder os på en af de mest rolige beliggenheder på grænsen mellem Charlottenlund og Hellerup, hvor man har det frodige skovområde Charlottenlund Slotshave i baghaven og Strandparken med Øresund 5 minutters gang fra lejligheden.

For det rolige par, eller dig som gerne vil have et gæsteværelse til rådighed er det oplagt at besigtige kvadratmetre og selv for syn for sagen. Ydermere bør bemærkes at der gode og rummelige vaskerum, tørrerum og cykelopbevaring i kælderen under ejendommen, ligesom der også er elevator.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.