Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Borgergade, 9620 Aalestrup

Økonomi *

Husleje

4.729,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
14.187,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
61 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne afdeling er delt over fem byer: Skals, Bjerregrav, Møldrup, Klejtrup og Aalestrup. I alle byerne er der gode handelsmuligheder, læger, tandlæger, skole m.m.

I alle boliger er der komfur og emhætte. Til hver bolig hører have, terrasse eller fransk altan samt grønne fællesarealer. Til boligerne hører udhus og parkeringsplads. På Astrupvænget er der mulighed for at leje carport.

I ungdomsboligerne er der 2 kogeplader.

Bebyggelsen er tæt/lav. I Nørregade er der også etagebyggeri.

Det er kun tilladt at holde en hund eller kat på Solbakken, Trangbækvej og Borgergade, Astrupvænget, Nørregade, Anlægsvej,
Rolighedsvej, Gl. Aalborgvej, Herredsvejen og Søparken.

Der må ikke holdes husdyr i Ungdomsboligerne.

Fællesantenne betales direkte til leverandør.

Skals:
Blandet afdeling med ungdomsboliger og familieboliger i et forholdsvis nyt kvarter. Det ligger centralt i byen.

A conto-vand betales over huslejen. Varme og el betales direkte til leverandør.

Bjerregrav:
Almene boliger, som er handicapvenlige beliggende midt i byen tæt ved den lokale købmand.

Der er gode busforbindelser til de nærliggende byer.

A conto-vandafledningsafgift betales over huslejen. Vand, naturgas og el betales direkte til leverandør. På Herredsvejen er der installeret gasfyr.

Møldrup:
I Møldrup er der børnehave, samt en skovbørnehave, en skole og dagplejere. Der er rigtig gode indkøbsmuligheder og en dejlig stor legeplads for børn.

Det er gule rækkehuse på Astrupvænget og røde rækkehuse på Anlægsvej, Gl. Aalborgvej, Nørregade og Herredsvejen.

A conto-vand betales over husleje. Varme og el betales direkte til leverandør.

Klejtrup:
Dejlige boliger i udkanten af Klejtrup med udsigt til Klejtrup sø. Tæt på skole, idrætshal, Friluftsbad og gode handlemuligheder.

Boligerne er bygget i 1996. De 3-vær. boliger er rækkehuse i et plan med have. 1-vær. er ungdomsboliger.

I alle 3-vær. boliger er der komfur og emhætte. I ungdomsboligerne er der Thekøkken.

Alle boliger har mulighed for installation af vaskemaskine.

A conto-vandafledningsafgift opkræves over huslejen. Vand, varme og el betales direkte til leverandør.

Aalestrup:
Afdelingen er i 3 etager og er beliggende smukt på hovedgaden, med let adgang til byens forretninger og skole.

Der er elevator.

Til hver bolig hører komfur og emhætte.

Der er endvidere fransk altan til hver bolig.

Der betales a conto-varme og vand til udlejer. Der er fællesantenne, som betales direkte til leverandøren.
På afdelingsmøde den 29. november 2017 blev vedtaget en helhedsplan for afdelingen. Helhedsplanen omhandler frasalg af boligerne i Borgergade i Aalestrup, nedrivning af 2 ungdomsboliger Søparken 9 i Klejtrup, nedrivning og ombygning af boligerne i Nørregade i Møldrup og diverse øvrige arbejder som renovering af installationer og opretning af belægninger og asfalt. Nedrivninger og salg skal først godkendes i Boligministeriet, og en sådan tilladelse kan godt være længe undervejs. Der forventes derfor tidligst salg/nedrivning i 2020/2021 Ved et evt. salg har køber ikke lovhjemmel til at opsige lejerne, så lejeaftalen fortsætter selvom bygningerne sælges. Se nyeste beboerinfo på ovenstående link. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Det er tilladt at holde en hund eller en kat i boligen - med undtagelse af ungdomsboligerne. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.