Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Sankt Nikolaj Vej, 1954 Frederiksberg C

Økonomi *

Husleje

19.995,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.150,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
19.995,00 kr.
- Depositum
59.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
139 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen er beliggende få skridt fra Falkoner Allé hvor der er både offentlig transport, indkøbsmuligheder, caféer og restauranter samt Frederiksberg Centeret, som er et besøg værd hvis shoppelysten melder sig.

I Hostrups-Have finder du lejligheder til både den lille og store familie. Størrelserne varierer fra 2 til 5 værelser og de fleste lejligheder har egen altan eller terrasse. Alle lejemål moderniseres og indeholder alle hårde hvidevarer, inkl. vaskesøjle på badeværelset.

Der er en mindre person-elevator i alle opgange. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen. Det er ej heller muligt at anvende boligen som bofællesskab.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.