Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Teglholms Allé, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

13.895,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand
350,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.895,00 kr.
- Depositum
41.685,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
90 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Teglholm Allé 9 ligger på Teglholmen med en central beliggenhed ikke langt fra Hovedbanegården, Rådhuspladsen og strøgets mange oplevelser, cafeer, restauranter. Teglholmen er sikret en hensigtsmæssig trafikafvikling, og der anlægges vej med herlighedsværdi og sikkerhed for øje. Det bliver et særdeles cykelvenligt område, og med Rådhuspladsen og Hovedbanegården i en cykelafstand på under 15 minutter. Busserne 14, 34 og 992, der stopper få minutter fra dit hjem sikrer derudover nem forbindelse til både s-togslinjerne og metroen. Det moderne område er designet til et nemmere liv med tid som fokus. Et liv her byder på en bekvemmelig hverdag, hvor din lokale Netto ligger blot 200 meter fra din hoveddør og skole og børnehus er placeret på nabogrunden.

Kombinationen af by, vand og natur er ikke mange forundt, men det er netop dét, Teglholmen kan tilbyde. Udsigten til Amager Fælled på den anden side af Sluseløbet, giver nemlig beboerne mulighed for at gå uhindret fra by til natur. Her er både hestefolde, bålpladser, legepladser, Grønning Petanquebane, løberuter og en træningspavillon, natur med noget for enhver smag. Teglhomen er i rivende udvikling og bliver et levende område med havnebassin, rekreative områder, promenader, gang- og cykelbroer, der forbinder holmene, og smukke karrébyggerier, omkranset af havet og kanalerne, der er designet til at matche hinanden såvel som området.

Som lejer i ejendommen får du en parkeringslicens med i prisen, således du kan parkere din bil gratis på parkeringsarealet foran ejendommen. Ligeledes får du en gæstelicens med i prisen, så dine gæster ikke skal tænke på udgifter til parkering.

Der kan ansøges om husdyrhold i lejemålene.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.