Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Vestre Teglgade, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

13.445,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand
350,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.445,00 kr.
- Depositum
40.335,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
89 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Hertil byder ejendommen på elevatorer, et skønt fællesrum og et fantastisk gårdmiljø, hvor du kan slappe af og hygge i de åbne arealer.

Med Holmediget ønsker vi at tilbyde familieboliger i et attraktivt bymiljø, hvor det bedste findes inden for rækkevidde. Her bor du i kort afstand til både indkøb, daginstitutioner og skole.

Området er næsten færdigbygget og allerede nu blomstrer butiks- og cafélivet, med steder som det italienske supermarked SuperMarco og hyggelige bådcafeer, hvor du kan forkæle dig selv og dem, du holder af. Metroen åbner også i år 2024.

Billederne er ikke nødvendigvis fra den specifikke bolig, hvorfor udsigt og planløsning kan variere. Materialerne er dog ens i alle lejemål i ejendommen. Kontakt os endelig for en fremvisning af den specifikke lejlighed eller mød os på åbent hus på søndag.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.