Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Unik lejebolig på Islands Brygge, København

Økonomi *

Husleje

15.983,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.983,00 kr.
- Depositum
47.949,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
96 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
På adressen Island Brygge 30 lå der tidligere en stor erhvervsbygning med siloer. I dag siloerne konverteret til moderne boliger med nogle af byens smukkeste udsigter til alle sider. Ejendommen har en stor fælles tagterrasse og de fleste af lejemålene har egen altan/terrasse. Når man går ind i lejemålene får man i langt de fleste en unik bolig med runde former, da det for arkitekten der stod for at ændre ejendommen fra erhverv til bolig, havde stor betydning at bevare følelsen af de gamle siloer.

Nærområdet byder på egne p-pladser, legeplads og grillområde. Lige om hjørnet ligger Islands Brygges pulsende liv hvor man kan bade i KBHs havnebad og gå på cafeer. Er man til ro og natur er Amager Fælled også i gåafstand. Vil man shopping, handle dagligvarer eller en tur i biografen er alt dette på den anden side af cykel/gangbroen over til Fisketorvet.

Dette er en helt unik ejendom der skal ses!

Bemærk

Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Fremgår der intet tal, skal man forvente af afregne direkte med forsyningsvirksomheden. Vi ligger ikke inde med information om tidligere lejers forbrug.   Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.   Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.