Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4-værelses lejlighed i Kongens Lyngby

Økonomi *

Husleje

11.308,33 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
950,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
33.924,99 kr.
- Depositum
33.924,99 kr.

Detaljer *

Størrelse
92 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen er opført i 1930'erne som et gulstensbyggeri centralt beliggende i Lyngby tæt ved Jægersborg Station og motorvejsnettet. Ejendommen ligger i et område med gode indkøbsmuligheder omkring Jægersborg Allé.Ejendommen er et præmieret byggeri bestående af to-, tre- og firerums lejligheder. Der er altan til alle lejlighederne. Til ejendommen hører flere grønne områder, herunder et flot haveanlæg. Der er gode parkeringsfaciliteter forbeholdt beboerne.

Bemærk

Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.