Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Gimsinghoved, 7600 Struer

Økonomi *

Husleje

5.126,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
12.991,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
74 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen er opført i 1988 og består af 62 lejligheder i etage og rækkehuse.
Afdelingen ligger i forbindelse med den gamle herregård Gimsinghoved, som nu fungerer som kunst- og kulturcenter.

Gimsinghoved ligger tæt ved skole og gode indkøbsmuligheder. Der er store grønne områder med hyggelig beplantning og en mindre legeplads.

Der er terrasse/have til lejlighederne i stuen og depotrum og parkeringsplads til hver lejlighed.
Der er vaskeri i afdelingen.

Varme opkræves a/c sammen med huslejen.
El afregnes direkte til et elhandelsselskab.

Antennesignalet leveres af YouSee.

Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Antennesignalet leveres af YouSee og du bedes , senest 10 dage efter overtagelsesdatoen, for evt. pakkeskift. Det er kun tilladt at holde almindelige husdyr (1 hund eller 1 indekat ) efter ansøgning og skriftlig tilladelse. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.