Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Udsigten, 6880 Tarm

Økonomi *

Husleje

5.800,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
24.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen er opført i 2004 og består af 20 boliger. Boligerne er beliggende i 4 punkthuse som er på henholdsvis 2 og 3 etager.

Afdelingen ligger tæt ved et roligt boligkvarter i bykanten med en fantastisk udsigt over det åbne landskab. Herfra er der ikke langt til indkøbsmuligheder, butikker, bibliotek, togstation og busforbindelser.

Til hver bolig hører der 2 skønne altaner og et depotrum.
Der er elevator i bygningerne med 3 etager.

Varme afregnes direkte til Tarm El- og Varmeværk.
Vand opkræves a/c sammen med huslejen.
El afregnes direkte til Elhandelsselskab.

Det er tilladt at medbringe 1 husdyr ved indflytning, men ikke at anskaffe sig nye husdyr. Forbrugsafgifter afregnes direkte af lejer til Tarm Varme- og elværk samt Egvad Kommune. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.