Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Næsbyvej, 6000 Kolding

Økonomi *

Husleje

7.500,00 kr.

Forbrug
800,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.500,00 kr.
- Depositum
22.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
72 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
NYRENOVERET LEJLIGHED MED LÆKKERT KØKKEN.

Beliggende i populær ejendom kan vi tilbyde denne dejlige 2 værelses lejlighed, der ligger på 2. sal med et flot kig til fjorden.

Ejendommen ligger i naturskønne omgivelser i gåafstand til fjorden og med kun 300 meter til indkøb.

Lejligheden er godt indrettet med entré med skabe. Lys opholdsstue med udgang til solrig altan. Soveværelse med skabe. Flot nyt køkken fra Invita i elegant lyst tidløst design og med lære hårde hvidevarer: Siemens indbygningsovn med pyrolyse, Siemens induktionskogeplade, Siemens køle/fryseskab, Siemens opvaskemaskine samt quooker med udtræksslange.
Badeværelse, der ligeledes er flot moderniseret med nye elementer fra Invita samt med nye armaturer og med kombineret vaskemaskine-/tørretumbler.

Der er lyse parketgulve i lejligheden

Gode fællesfaciliteter ved ejendommen med gratis p-pladser, mulighed for at bruge ejendommens fælleslokale - ligesom, der er god plads til børnene på den store flotte legeplads, der har trampolin.

A/c forbrug er anslået da det betales direkte til værkerne.

Billeder er fra en anden moderniseret lejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.