Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Toldbodgade, 1253 København K

Økonomi *

Husleje

18.100,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
900,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
54.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
135 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn moderniseret lejlighed tilbagetrukket i rolige omgivelser i indre København.

Velkommen til et af byens smørhuller! Vi befinder os i Frederiksstaden, hvor Toldbodgade løber fra livlige Nyhavn til statelige Amaliegade parallelt med Amaliehaven og havnefronten. Den nye Ofelia Plads og det eviggrønne Kastellet ligger lige i nærheden. Det samme gør Bredgade med sine caféer og kunsthuse, St. Kongensgade med alt, hvad der er brug for til at købe ind eller gå ud, og Kongens Nytorv med busser og Metro. Og hele området omkring Toldbodgade lægger op til at nyde det på to ben eller to hjul.

Beliggende i baghus i hyggelig og rolig gård, byder vi velkommen indenfor i 135 lyse kvadratmeter. Den perfekte blanding af smukke rene linjer, fine detaljer og lyse rum. Her er store vinduer, hvide vægge og lofter, lakerede trægulve og indbyggede skabe i både gang og soveværelser. I får et stort køkken-alrum med Quooker og hårde hvidevarer fra Gaggenau og plads til både spisebord, sofa og samvær, to soveværelser - eller et soveværelse og et kontor/arbejdsrum – og badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. I får også privat kælderrum og egen andel af tagterrasse, hvor I kan nyde de lune sommeraftener i gode venners lag. Vi glæder os til at byde indenfor. Mulighed for leje af parkeringsplads tæt ved ejendommen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.