Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Peter Sabroes Gade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

12.000,00 kr.

Forbrug
800,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
36.000,00 kr.
- Depositum
36.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
På Peter Sabroes Gade i Aarhus C er der netop opført 22 liebhaverlejligheder i den smukke og historiske bygning, der tidligere har dannet rammerne omkring Chr. IX's børnehjem og Peter Sabroe Seminariet. Lejlighederne er opført med respekt for ejendommen, og eksempelvis bidrager de store sprossevinduer til, at det klassiske udtryk bevares.

De 22 lejligheder er fordelt på 2-, 3-, 4- og 5-værelses lejligheder i størrelsesordenen 59-130 m2. Alle lejlighederne har gode, regulære rum samt eget køkken og bad. Flere af lejlighederne er delevenlige, og de fleste har enten altan eller terrasseområde.

Om området

Peter Sabroes Gade er en del af Trøjborgkvarteret, der ligger i den nordlige del af Aarhus. Området bliver ofte omtalt som en landsby i byen, og du forstår hvorfor, når du ser alt det, området rummer. Her er skoler, børnehave, dagligvarebutikker, specialbutikker, cafeer, biograf, restauranter og meget andet. Det meste af bydelens handels- og restaurantliv er koncentreret på Tordenskjoldsgade kun 500 m fra Peter Sabroes Gade.

Trøjborg ligger kun 1,5 km fra Aarhus Midtby, hvor der stort set er frit valg på alle hylder i forhold til shopping, gastronomi og kulturelle tilbud som ARoS Kunstmuseum, Musikhuset og Aarhus Teater. Det nyopførte Aarhus Ø ligger ligeledes i kort afstand fra Peter Sabroes Gade.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.