Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Bygmarken, 7730 Hanstholm

Økonomi *

Husleje

7.019,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
19.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
81 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejlige rækkehuse med god have i udkanten af Hanstholm.

Afdelingen består af 8 handicapvenlige familieboliger.

Boligerne er i et plan med terrasse og have.

By- og ældrecenter ligger indenfor en kort afstand og børnehave, skole og sportsfaciliteter indenfor en radius af 1 km.

Boligerne er opført i røde teglsten med sorte eternit-tagplader og træ/alu-vinduer. I stue, værelse og soveværelse er der massiv asketrægulv, vinyl i køkken og forstue samt fliser på badeværelse og i udhuset.

Der er opsat garderobeskabe i soveværelse og værelse. Køkkenet er elementkøkken med komfur med 4 kogeplader, ovn og emhætte.
Der er ikke køleskab i boligen. Der er forberedt for installering af opvaskemaskine i køkkenet. I udhuset er der forberedt for installering af vaskemaskine.

Der er fællesantenne, som er tilsluttet Hanstholm fællesantenne. Varme og el afregnes direkte til leverandøren. Vand og vandafledning betales a conto sammen med huslejen.

Det er tilladt at holde en hund eller kat i afdelingen.

Varme og el er ikke indeholdt i lejen og opkræves direkte hos lejer. Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.