Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Askærgårdvej, 6800 Varde

Økonomi *

Husleje

5.579,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
80 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 16. september 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne på Askærgårdvej i Sig- Velfungerende fællesskab centralt i byenDe røde huse med hvide vinduer og røde tegl på taget er opført i 1993. Bygningerne er i to plan, hvor trerumsboligerne ligger på første etage og torumsboligerne i stueplan. Alle boliger er uden dørtrin, men der er trappe op til trerumsboligerne. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, elementerne er i bøgefiner og det er udstyret med køle-fryseskab, emhætte og komfur. Badeværelset i torumsboligerne er med gråmelerede klinker på gulvet og fliser fra gulv til loft. Et vindue på badeværelset muliggør god ventilation. Badeværelset i trerumsboligerne har gråmeleret klinkegulv. På væggene er der væv og i brusenichen er der fliser fra gulv til loft. Et vindue gør det muligt at lufte ud på den miljørigtige måde. Faste skabe i boligen medfølger, og der er fra stuen i alle torumsboliger udgang til en privat have, som lejer selv indretter og vedligeholder. Forbrug: Vand er indeholdt i huslejen. Varme og el opkræves direkte fra forsyningsselskabet. Nærområdet- En driftig og levende landsbyDet er ikke for ingenting, at Sig i 2014 blev kåret som årets landsby i Varde Kommune. Stationsbyen Sig er nemlig både driftig og levende. Byen tæller både skole med SFO, børnehave, dagpleje, dagligvarebutik og gode muligheder for at dyrke motion. Sig kan også bryste sig af den skønne natur ved Varde ådal, Tambos Have med sine 25.000 m2 sanseindtryk, Gellerup Plantage og Karlsgårde Sø. Der er ca. 20 km til motorvejsnettet, 14 km til Varde og omkring 25 km til Esbjerg.

Fleksibel udlejning:

25 % af familieboliger udlejes efter fleksible kriterier. Personer der har arbejdsplads i kommunen men bor udenfor kommunegrænsen og har fast arbejde med mindst 20 timer ugentligt i Varde kommune. Prøvetiden skal være udløbet. Vikariater samt tidsbegrænset ansættelse tæller ikke. Skal dokumenteres med kopi af ansættelseskontrakt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.