Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses - Dronningens Tværgade, 1302 København K

Økonomi *

Husleje

15.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
87 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Lejeperiode
1 år - 2 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden ligger i den fredede bygning, som blev opført 1941 af Lærernes Pensionskasse. Den ligger midt i byens centrum i gåafstand til Kongens Have, Kongen Nytorv og Nørreport Station.

Infrastrukturen kunne ikke være bedre. Søgårdsskolen, vuggestue og børnehave ligger lige rundt om hjørnet. Alle større supermarkeder findes i nærheden.

Lejligheden har tre fine værelser, hvoraf to har hyggelige altaner og er gennemgangsværelser. Der er luft og plads i lejligheden og den føles rummelig og lys. Specielt midterværelset, der ligger på hjørnet, har et dejligt lysindfald fra to sider. Både køkkenet og badet er velindrettede med hvidevarer og brusekabine.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.